vvs slider v2

VVS-installationer – dem kan vi også klare for dig!

Er du på udkig efter en ny og energirigtig varmeløsning? Skal du måske have nyt badeværelse, have monteret en quooker i køkkenet, løber WC’et eller er afløbet stoppet? Ja, så kan du trygt kontakte os.

På holdet blandt vores elektrikere i Viborg har vi også fagfolk med uddannelse og autorisation indenfor køleteknik, gasteknik og VVS. Hhv. VVS-montører og en autoriseret VVS-installatør, der ved alt om varme, ventilation, vand og sanitetsteknik. Herunder den gældende sikkerhedslovgivning om påkrævede serviceeftersyn og hvilke tilskudsordninger, der måtte være aktuelle.

Den konstellation sætter os i stand til at rådgive, tilrettelægge og udføre tværfaglige opgaver yderst smidigt. Især i forbindelse med nybyggeri, renovering og ombygning, der altid omfatter både VVS-installationer og elinstallationer – foruden murer- og tømrerarbejde.

VVS med et smil

Præcis som med vores el-opgaver løser vi enhver VVS-opgave professionelt. Altid i aftalt kvalitet og til aftalt tid – uanset den enkelte VVS-installations omfang.

Nyt og miljørigtigt varmeanlæg?

Vi ved en del om energioptimering og efteruddanner os løbende. Faktisk er vi under Energistyrelsen i Danmark VE-certificeret indenfor varmepumper. Det betyder kort fortalt, at vores faglige kompetencer på området er veldokumenteret, hvorved du garanteres den bedst mulige løsning og de bedste forudsætninger for de påkrævede serviceeftersyn.

Varmepumper er et godt valg, idet de drives af vedvarende energikilder, og der findes flere muligheder. Hvilke kan du læse mere om her og ellers spørg endelig. – Vi har sammenlagt mange års erfaring i rådgivning, projektering, dimensionering, installering og service af jordvarmeanlæg og varmepumpe-systemer. Men selvfølgelig ved vi derudover også alt om konventionelle varmeanlæg som oliefyr og gasfyr.

VE godkendt solceller varmepumper 2